Izland

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Izland

Ingatlan eladó Izlandon

A politikai és gazdasági klímaváltozás ellenére az izlandi értékesítési árak átlagos értéke az elmúlt három évben a legnagyobb növekedést mutatta.

Az átlagos növekedés 6%, szemben a 2015-ben elért 4,1% -kal. Izland az első helyet első alkalommal 2006 óta, amikor a Globális Házindexet indították.

A sziget egy meglepő 14,7% -ot jelentett. A növekvő gazdaság, két kamatcsökkentés és a külföldi befektetők egyre növekvő részvétele segít magyarázatot adni az elmúlt tizenkét hónapban Izlandon értékesített ingatlanok átlagárainak 9% -os növekedésére.

Reykjavik a színes tetőkre, az északi káprázatos fényekre és az energia frontra vonatkozó fontos kompromisszumra jellemző. Mindössze 115 ezer lakossal, Izland fővárosa nagy hatással van globális szinten, és célja, hogy teljesen független legyen a fosszilis tüzelőanyagok 2050-től történő felhasználásától és "hidrogéngazdasággá" váljon.

A magas életminőség tükröződik az ingatlan eladói árakon. A Reykjavíki lakossági piac az elmúlt öt évben mind az árak, mind az értékesítés tekintetében fellendült. 2016 második felében és 2017-ben az izlandi ingatlanok árának növekedése átlagosan 13% -kal nőtt, csúcspontja pedig 15% volt. A lakás átlagos eladási ára ma 450 ezer euró.

Izland megváltoztatja a bőrt. És úgy döntött, hogy ezt Reykjavík fővárosának művészi helyszínével erősíti, átalakítva a kikötő egykori ipari területét kulturális központokká, ideértve koncepciós boltok, művészi stúdiók, klubok, szállodák, felvételi helyek és a közelmúltban a Marshall Ház. A tavalyi márciusban megnyitott egy régi heringgyár, amelyet a stúdió Kurt og Pí építészek átalakítottak egy posztmodern pole-ba, amely a stúdiót és az Olafur Eliasson-nak szentelt galériát, valamint két művészteret helyezte el, amelyek az izlandi művészeti élet történetét írják: Kling és Bang és az Élő Művészeti Múzeum.

  •  
    Izlandra költözés: az összes információ csak egy kattintásnyira van!

    Valószínűleg az egyik legismerhetetlenebb, de ugyanakkor leginkább Izland sokak számára a mindennapi életből való menekülési mód, mások számára érvényes alternatíva az élet radikális megváltoztatására. Mindannyian gyakran gondoltuk, hogy a fejünkben buzzi, az a kis hang, ami suttog nekünk, hogy talá ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 37128

Eladás Farm, Izland, Austurland, Egilsstaðir, Stóra-Bakka

311,080,000.00HUF
Eladás
Farm

260000 m²
Csodálatos farm Kelet-Izlandon, 7 épületben! A Stóri-Bakki Kelet-Izland szívében található, mindössze 25 km-re az Egilsstaðir városától és mindössz...
Cod. 4957

Eladás Mezőgazdasági terület, Izland, Grímsey, Grimsey, Grimsey

388,850,000.00HUF
Eladás
Mezőgazdasági terület

2500 m²
telek eladó
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB